Menu

Mobil CRM-løsning i Microsoft Dynamics CRM

De fleste virksomheder har sælgere, som er på farten. Og her er det absolut nødvendig, at have hurtig og nem adgang til CRM og det kan en Mobil CRM-Løsning hjælpe med. Her har du altid adgang til dit CRM kartotek fra din mobiltelefon.

Forestil dig, at du skal ud til et møde og måske ikke lige har haft tid til at sætte dig inde i, hvad der er sket hos kunden de sidste 3 måneder. Hvad har kunden omsat for og i hvilke varegrupper? Hvilke reklamationer har der været? Har en af dine kolleger afgivet tilbud til kunden du ikke vidste af. Hvornår har kunden sidst fået service på deres anlæg?

Ja, der kan ligge masser af informationer om kunden som du via en Mobil CRM-løsning får adgang til. Du kan dermed spare masser af tid på at forberede dig til et møde.

CRM til din mobil er naturligvis omfattet af standardpakken i Microsoft Dynamics CRM.

Link til B2B Sales
L
æs om C2-Relations B2B Sales løsning – mobilløsning, besøgsplanlægning, kampagner/indsatser, ordreoptagelse.

 

Hvad kan du forvente af en mobil CRM-løsning i Microsoft Dynamics CRM?

Med en mobil CRM-løsning i Microsoft Dynamics CRM er alle informationer om kunden let tilgængelige. Det kunne f.eks. være tilknyttede kontaktpersoner, tilbud, besøgsrapporter, igangværende opgaver, tilknyttede dokumenter m.m.

Sidder du ude hos kunden er det nemt at lave en besøgsrapport, bede din kollega om at udføre en opgave for dig, eller at tage et billede som du kan vedhæfte til en note.

Microsoft Mobil CRM findes som standard til:

  • iPhone
  • Smartphone, Windows 8 + Android
  • iPad
  • Tablets

Din organisation vælger selv, hvilke informationer der skal være tilgængelige via den Mobile CRM-løsning og det er naturligvis lige så let at tilpasse indholdet, som i den øvrige del af Microsoft CRM.

 

Mobil_CRM_2013

Microsoft CRM 2011 Mobil

For Microsoft CRM kunder der i dag bruger CRM 2011 findes der naturligvis også en løsning. Du kan frit bruge en løsning fra Resco Mobile CRM. Resco stiller en gratis løsning, der dog ikke indeholder muligheden for at foretage tilpasninger i løsningen. Så har du brug for at tilpasset løsningen, hjælper vi dig gerne. Eneste forudsætning er, at du kan tilgå din Dynamics CRM direkte fra internettet.

Download Resco Mobile, den er gratis.

C2-RELATIONS HJÆLPER DIG PÅ VEJ

Skal din virksomhed følge med udviklingen og ønsker du at arbejde mere effektivitet med en moderne og mere mobil CRM løsning, så har C2-Relations ekspertise til at rådgive og implementere markedets førende mobile forretningsløsning, så det passer til netop jeres behov.

Få en uforpligtende snak

Vil du høre mere om vores kundetilpassede CRM løsninger? Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt