Menu

Sælgerens fordele i Microsoft Dynamics CRM

Når vi snakker sælgerens fordele i Microsoft Dynamics CRM, så er indsigt og kommunikation det som skaber succesen. Den ideelle CRM-løsning bør gøre det nemt for dig som medarbejder at kommunikere med dine kunder og dine kolleger.

Uanset om du sidder i bilen eller på kontoret, har du altid adgang til informationer om dine kunder via Smartphone, iPad/Tablet eller din PC. Tænk hvor nemt det bliver at forberede et kundemøde og lave en besøgsrapport. Få minutter efter du har afsluttet mødet, kan du sende møderapporten og oprette de opfølgningsopgaver der blev aftalt under mødet. Måske kan du endda få en kollega til at udføre opgaverne.

Sælgerens fordele i Microsoft Dynamics CRM er især det, at kunne arbejde enkel og effektiv i din CRM løsning.

Læs mere om Sælgerens Mobile Field Sales Management løsning.

Skal vi hjælpe dig i gang med CRM? Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen til højre eller ring på 3168 1300 så vi kan høre om dine udfordringer og snakke løsninger. Det er helt uforpligtende.

 

Top 4 sælgerens fordele i Microsoft Dynamics CRM:

  • Via Microsoft CRM får du adgang til alle data om dine kunder, såsom kundeinformation, salgshistorik, reklamationer, igangværende opgaver, besøgsrapporter med mere.
  • Via salgsdashboard kan du se, hvilke kunder du mangler at besøge, hvilke forespørgsler der er kommet fra dine kunder, uanset om det er dig eller din kollega, der skal udføre opgaven. Du kan naturligvis altid følge dine målsætninger og hvor langt du er nået med dem.
  • Tiden med at udfylde mange nytteløse regneark kan du også spare, da ledelsen blot kan finde informationerne i CRM systemet.
  • Det er nemt at igangsætte nye kampagner/aktiviteter uanset om det er marketingafdelingen eller om det er dig som sælger der skal igangsætte dem. Alle kunder og kundeemner ligger i CRM, så du kan blot vælge hvilke kunder der skal være en del af kampagnen.

Se denne korte video for et overblik over, hvordan salgsteamet kan styrkes med Dynamics CRM:

Vidste du, at Dynamics CRM også giver ledelsen en række fordele?

MÅSKE FINDER DU OGSÅ DISSE SIDER RELEVANT

Projektsalg i Dynamics 365 Sales

Microsoft Dynamics CRM for salg

Microsoft Dynamics CRM for marketing

Få en uforpligtende snak

Vil du høre mere om vores Dynamics 365 kompetencer? Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt