Menu

Dynamics CRM moduler

Igennem C2-Relations mangeårige arbejde med Dynamics 365 CRM er der blevet udviklet en række moduler. Moduler der med få omkostninger vil kunne give din virksomhed hurtig adgang til funktionalitet der typisk tager lang tid at udvikle.

Dynamics CRM modul oversigt

Field Sales Management – Mobil sælgerløsning

Modulet henvender sig til virksomheder med en mobil salgsorganisation, der besøger kunder/emner med faste intervaller. Der er lagt vægt på besøgsplanlægning, indsats- og kampagnestyring, planlagte og ad-hoc kampagner.

Modulet prissættes med en fast pris pr. bruger pr. måned og med meget lave startomkostninger.

Ring eller udfyld formularen til højre mærket “Field Sales Management”, så kontakter vi dig. Via dette link kan du læse mere om C2-Relations Field Sales Management løsning.

Dynamics 365 Sales Statistics og budgetopfølgning

For at salgsorganisationen kan lære af sit salg, kræver det indsigt. C2-Relations har derfor udviklet et modul der viser hvor lang tid hver Opportunity/Salgsmulighed for ligget i hver fase. Det betyder at du kan analysere i hvilken fase det typisk går galt når du tager en Opportunity.

Derudover indeholder modulet en mulighed for løbende at følge op på salget. Det vil sige en mulighed for  at holde det aktuelle budget op imod det faktiske salg og det igangværende salg.

Ring eller udfyld formularen til højre mærket “Sales Statistics og budgetopfølgning”, så kontakter vi dig.

Dynamics 365 CRM Connector

C2-Relations har udviklet en CRM Connector der sørger for integrationen mellem forskellige ERP systemer. Det betyder at vi ikke er afhængig af hvilken datakilde der skal hentes data fra. Modules kendetegnes ved nem opsætning, udtræk fra forskellige datakilder, udlæsning af data til brug for andre systemer samt løbende overvågning og kontrol af integrationen.

Til AX/Finance and Operation anvendes OptiGrator – 2-vejs fleksibel integration.

Ring eller udfyld formularen til højre mærket “CRM Connector”, så sender vi dig priser og vores produktblad.

Kortvisning til Dynamics 365 CRM

Kortvisningen giver dig mulighed for at se hvor dine kunder eller emner er placeret rent geografisk. Forskellige farver synliggør hvilken kategori kunden tilhører.

Da modulet virker på alle entiteter, vil du også kunne se hvilke kommende besøg der er planlagt eller hvilke besøg der er afholdt.

Ring eller udfyld formularen til højre mærket “Kortvisning til CRM”, så sender vi dig vores produktblad. Via dette link kan du læse mere om C2-Relations kortvisning. .

 

Få en uforpligtende snak

Vil du høre mere om vores Dynamics 365 kompetencer? Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt