Menu

Field Sales Management seminar

Field Sales Management seminar – henvender sig til virksomheder der arbejder med B2B Sales og hvor kunderne løbende besøges for at påvirke salget.

Seminaret afholdes på Hotel Koldingfjord i Kolding fredag den 31. august 2018. Vi starter kl. 8.30 og slutter kl. 10.30. Du kan tilmelde dig via dette link.

Agendaen for Field Sales Management seminar

  • HVAD vil en Field Sales Management løsning betyde for jeres salgsorganisation. Vi kommer ind på vigtigheden af at segmentere og prioritere de enkelte kunder, hvad det kan betyde for jeres besøgsmønster og kampagne indsatser.
  • HVORFOR vil Field Sales Management løsningen kunne øge jeres salg. Vi kigger på hvorfor den enkelte sælger vil få mulighed for at prioritere indsatserne så kunder med det største potentiale opnår den største opmærksomhed og hvorfor salgsledelsen vil få et bedre værktøj til at planlægge kampagneindsatserne.
  • HVORDAN vil en hverdag for sælgeren og salgsledelsen komme til at se ud. Vi viser hvordan sælgeren kan bruge Field Sales løsningen via iPad/Tablet/SmartPhone i hverdagen og hvordan salgsledelsen via Dashboard får et bedre overblik over de igangværende besøg/indsatser.
  • Vi afslutter med en gennemgang af, hvordan din virksomhed kan komme i gang med løsningen og hvad der kræves af organisationen.

Field Sales løsningen til Dynamics 365

Uanset om i er et lille eller stort salgsteam der sælger B2B til f.eks. detailhandlen, vil Field Sales Management løsningen fra C2-Relations kunne effekture din hverdag.

Field Sales løsningen er en overbygning til Dynamics 365 Sales. Løsningen sælges som en abonnementsløsning uden bindinger. Microsoft står for driften af løsningen og C2-Relations sørger for vedligeholdelse, forbedringer, planlægning af opdateringer samt den daglige support.

Læse også om vores kundecase med Besko og hvad de har fået ud af deres investering i en Field Sales løsning baseret på Dynamics 365. Læs om kundecasen via dette link.

Du kan læse mere om C2-Relations Field Sales Management løsning via dette link.

Her en lille video fra Microsoft som gennemgår nogle af de andre funktioner i Dynamics 365 Sales. Link til video.

Field Sales Management seminar