Menu

Dynamics CRM Standard implementering

CRM behøver ikke være en besværlig eller dyr løsning. Hos C2-Relations kan du nøjes med en Dynamics CRM standard implementering. Vores mange års erfaring med at implementere CRM, gør at vi i dag kan levere en række Dynamics CRM standardpakker. Standardpakkerne gør det nemt for vores kunder at komme igang med Dynamics CRM. Til din Dynamics CRM Standard implementering kan du vælge imellem:

  • Kunder og kontaktpersoner – forenkling af formularer, segmentering, dato for sidste aktiviteter, sammenhæng mellem post nr. og by m.m.
  • Besøgsrapportering – med udgangspunkt i kalenderaftale, mulighed for automatisk at oprette opfølgningsopgaver, Dashboard.
  • Googlemaps – viser kunder geografisk ud fra segment, næste besøg, afholdte besøg m.m.
  • Pipeline statistikker og målstyring – dvs. budget i.f.t. omsætning og igangværende tilbud.
  • ERP-statistik – med baggrund i ERP-data beregnes omsætning/DB i år, sidste år til dato og sidste år.

Dynamics CRM Standard implementering kan gennemføres ved at afholde enkelte workshops. Vi anbefaler også at uddanne en superbruger. Men en superbruger får du med minimal indsats et stort udbytte for din virksomhed.

Skal vi hjælpe dig i gang med CRM? Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen til højre eller ring på 3168 1300 så vi kan høre om dine udfordringer og snakke løsninger. Det er helt uforpligtende.

Byd os til et uforpligtende møde –  DYNAMICS 365 CRM

Det bedste er naturligvis at invitere C2-Relations på et ganske uforpligtende møde. I kan fortælle om hvordan salg- og kundeservice fungerer i dag og vi kan fortælle om hvordan i vil kunne optimere jeres hverdag ved hjælp af Dynamics 365 Sales og Dynamics 365 Customer Service.

Få en uforpligtende snak

Vil du høre mere om vores Dynamics 365 kompetencer? Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt