Menu

Integration af ERP med Microsoft CRM

Ved at integrere jeres CRM-løsning med jeres ERP-løsning undgås en af faldgruberne ved implementering af CRM – UNDGÅ AT CRM BLIVER EN Ø-LØSNING.

Næsten alle CRM implementeringer hos C2-Relations indeholder integration med andre platforme. Det kan være ERP løsninger, web-applikationer eller andre databaser. Dynamics CRM er en åben og nem integrerbar platform.

OptiGrator – standard integration mellem AX og Dynamics CRM

Ved hjælp af Optimates OptiGrator kan vi tilbyde standard integrations templates, der kan implementeres på kort tid og med adgang for kundespecifikke tilpasninger.

Hvordan ser din typiske integration af ERP med Microsoft CRM ud?

En typisk og relativ simpel integration kan være, at hente stamdata og økonomiske nøgletal fra et ERP System. C2-Relations har udviklet egen CRM Connector der gør opgaven nem og gennemskuelig for dig og din virksomhed. Alle indlæsninger kan sættes op og følges direkte fra CRM. CRM Connectoren kan hente og aflevere data til flere forskellige systemer.

Microsoft CRM Integrationsmodul

Udover vores egen udviklet CRM Connector arbejder vi med følgende integrationsmoduler:

  • Microsoft Dynamics Connector
  • Bisnode

Integration mellem Dynamics NAV / Business Central og Dynamics CRM

Har din virksomhed en Dynamics NAV 2016 findes der nu et standard modul der gør det nemt at foretage en 2-vejs integration mellem NAV og Dynamics CRM.

Fra NAV kan du åbne et CRM stamkort og omvendt.

Se en 8 minutters video som viser den fulde funktonalitet her:

Statistikmodul i Dynamics CRM

For at få værdi af de indlæste data, har C2-Relations udviklet et ERP statistik modul der indeholder de mest brugte nøgletal. Det kan være omsætning/DB indeværende år, omsætning sidste år og sidste år til dato, Index for omsætning i år i fht. sidste år til dato, omsætning pr. overordnet varegruppe. Alle nøgletal og udviklingen over tid vises via Dashboard under den enkelte kunde og samlet for alle kunder.

Læs mere om integration af Microsoft CRM systemer og diverse ERP løsninger.

Integration med andre Microsoft Platforme

Microsoft CRM integrer naturligt med de øvrige Microsoft produkter, herunder SharePoint, Outlook, Excel, Word.

Microsoft CRM som udviklingsplatform – XRM.

Skal vi hjælpe dig i gang med CRM? Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen til højre eller ring på 3168 1300 så vi kan høre om dine udfordringer og snakke løsninger. Det er helt uforpligtende.

 

Få en uforpligtende snak

Vil du høre mere om vores Dynamics 365 kompetencer? Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt