Menu

Migrering af data til Dynamics CRM Online

C2-Relations har igennem de senere år gennemført en del migreringer fra Dynamics CRM on-Premise eller Hosted Microsoft CRM til Dynamics CRM Online, dvs. Dynamics CRM på Office 365 platformen. Du behøver ikke anvende den seneste version af Dynamics CRM, se listen af versioner nedenfor.

Men det kan også være en ikke Microsoft CRM løsning, f.eks. ACT, Goldmine, Salesforce eller diverse Excel regneark som din virksomhed ønsker at migrere til CRM Online.

Dynamics CRM versioner som vi tidligere har migreret til CRM Online, CRM 3.0, MS CRM 4.0 Dynamics CRM 2011, Dynamics CRM 2013, Dynamics CRM 2015 og Dynamics CRM 2016.

Skal vi hjælpe dig i gang med CRM? Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen til højre eller ring på 3168 1300 så vi kan høre om dine udfordringer og snakke løsninger. Det er helt uforpligtende.

 

Migrering fra en CRM platform til MS CRM Online

C2-Relations bruger typisk følgende fremgangsmåde i forbindelse med Migrering af data til Microsoft Dynamics CRM Online:

1. C2-Relations får adgang til den bestående CRM løsning, enten via internettet    (IFD/ADFS) eller ved at modtage den database der skal indlæses hvis der er tale om en ikke Microsoft CRM løsning eller hvis der ikke er etableret IFD/ADFS. Ved ikke Microsoft CRM løsninger skal vi også have tilsendt diverse skærmbilleder.

2. Ud fra de fremsendte informationer udarbejder C2-Relations en fast pris for migrering af data.

3. Din virksomhed beslutter sig for Go/no go.

4. Med mindre andet aftales så opretter C2-Relations en Microsoft CRM Online løsning og de ønskede brugere.

5. Alle data fra den nuværende CRM løsning migreres til MS CRM Online 2015
Efterfølgende har din virksomhed 1-2 uger til at teste om alle data er indlæst korrekt.
Der foretages en indlæsning af data som er oprettet imellem den 1. og den endelige indlæsning.

I er nu klar til at gå igang med at bruge Microsoft CRM.

Du kan trygt læne dig op af vores erfaringer med Migrering af data til Microsoft Dynamics CRM Online.

Dynamics CRM tillægsydelser

Når der er tale om en Microsoft CRM løsning, kan der med fordel bookes en konsulentdag hvor de nye funktioner i Microsoft CRM gennemgås og hvor de nye formularer i MS CRM gøres klar til brug. Alternativt kan der tilkøbes et Microsoft CRM standard kursus eller en Microsoft CRM superbruger uddannelse. Se vores udbud af kurser her.

Få en uforpligtende snak

Vil du høre mere om vores Dynamics 365 kompetencer? Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt