Menu

Kom godt i gang med Dynamics 365 Dynamics CRM

Under dette menupunkt finder du en masse informationer om, hvordan du kommer godt igang med Dynamics 365 Dynamics CRM.

Start med en kort video der viser Microsofts Digitale Transformations strategi for Dynamics 365.

CRM – Customer Relationship Management

Customer Relationship Management, er en forretningsstrategi og ikke bare endnu et stykke software. Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 Customer Service, Dynamics 365 Project Management understøtter den digitale transformation på tværs af platforme.Dermed kan det være med til at optimere jeres arbejdsprocesser.

Med Dynamics 365 Dynamics CRM kan du:

– Forbedre dine indtægter og øge rentabiliteten
– At reducere dine omkostninger
– At øge kundeloyaliteten.

Men CRM løsningen giver ingen værdi, hvis ikke alle medarbejdere bruger det. Datae skal løbende opdateres.  Så her ligger der et organisatorisk stykke arbejde.

Det kan være svært at vurdere hvordan du bedst vælger den rigtige CRM løsning. Vi har samlet et par råd til dig i dette link.

 

Har du nogle spørgsmål til – Kom godt igang med Dynamics 365 Dynamics CRM?

Med Microsoft Dynamics CRM er alle dine værktøjer integreret i én samlet løsning. Du kan tilvælge Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 Customer Service, Dynamics 365 Project Management og Dynamics 365 Field Service. Sidder du alligevel tilbage med nogle spørgsmål omkring CRM-systemet og hvilke  aktiviteter CRM kan hjælpe dig med, så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen til højre, så vil vi med glæde ringe dig op og besvare dine spørgsmål bedst muligt. -Selvfølgelig også hvis du bare har brug for flere tips til CRM!

Hvis du er yderligere interesseret i CRM til din mobil eller tablet, så er mulighederne mange – vidste du at f.eks. mobilt CRM faktisk ikke kun tilegnet salgspersonalet, men i den grad også marketing, management & service?

Få en uforpligtende snak

Vil du høre mere om vores kundetilpassede CRM løsninger? Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt