Menu

Microsoft CRM Marketing modul

Marketing managere har ofte flere bolde i luften. Med det rette CRM-system får marketingafdelingen et værktøj, som er i stand til at målrette, organisere og gennemføre marketingrelaterede kampagner meget nemt. Uden at det er avanceret, har du mulighed for at måle resultatet af kampagnerne i form af lead-generering, konvertering- og responsrater.

Marketing modulet i Microsoft Dynamics CRM indeholder funktioner der understøtter ad hoc og tilbagevendende kampagne aktiviteter. Som standard kan Marketingmodulet udbygges med et dashboard, der gør det nemt at skabe overblik over igangværende marketing aktiviteter og kampagner, samt resultater heraf.

Marketing modulet i Microsoft Dynamics CRM hjælper dig med at øge effektiviteten, samt produktiviteten gennem central håndtering af e-mails, aftaler, opgaver, kontaktoplysninger og kontaktpersoner.

Top 5 fordele i Marketing modulet i Microsoft Dynamics CRM:

  • Effektiv databehandling. -Microsoft CRM kan indsamle data fra flere datakilder, f.eks. Outlook kontaktpersoner, ERP data, Websidedata og via en central struktur sikre at data til brug for salg og marketing altid en opdaterede.
  • Ved at indsamle data om kunden på en effektiv måde, gives der øjeblikkelig adgang til en komplet kundehistorik- Dette giver mulighed for hurtigt at reagere på ændringer i kundens præferencer, behov og se nye muligheder.
  • Avanceret udvælgelse af målgruppe ud fra kundesegmentering, geografi eller lignende.
  • Kampagne håndteringen er enkel og muliggør at målrette og simplificere kunde- og lead lister, marketing kampagner og måle resultater heraf.
  • Rapportering-og analyse af virksomhedens kampagne performance, tracking af responsrate og effektivitet.

Med Marketing modulet i Microsoft Dynamics CRM har jeres virksomhed adgang til at foretage en struktureret og målrettet kampagne ud mod kunderne, samt simplificere og optimere de øvrige processer.

Test Microsoft CRM gratis i 30 dage.

Få en uforpligtende snak

Vil du høre mere om vores Dynamics 365 kompetencer? Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt