Menu

E-mail marketing i Microsoft Dynamics CRM

E-mail marketing i Microsoft Dynamics CRM er en særdeles kosteffektiv markedsføringskanal. Det er desværre ikke alle virksomheder, der udnytter det. Med den rette e-mail strategi vil din virksomhed være i stand til at opbygge en værdifuld e-mail kampagne, eller et godt og inspirerende nyhedsbrev.

Hos C2-Relations arbejder vi aktivt med at rådgive i at lave god, brugbar og værdiskabende e-mail marketing i Microsoft Dynamics CRM. Vi hjælper samtidig virksomheder med at opnå en større gennemsigtighed gennem deres e-mail kampagner, -vi hader nemlig også spam!

God E-mail marketing i Microsoft Dynamics CRM giver dig:

  • En personlig salgskanal du kan målrette 100 % til udvalgte modtagere/kundesegmenter. Dine modtagere er unikke personer, og derfor skal din e-mail kampagne tilpasses den enkeltes ønsker og behov.
  • Masser af interaktion. Udsender du en relevant, værdiskabende e-mail kampagne vil du opleve høje interaktionsrater, f.eks. flere der åbner dit nyhedsbrev eller ’click-throughs’.
  • Mulighed for at ”sælge” forskellige budskaber til forskellige modtagere. Med Dynamics Marketings strategiske tilgang og intelligente system er du i stand til opbygge en e-mail, der kan målrette kampagner til hver enkelt modtager.
  • Dette CRM system giver dig også mulighed for automatiserede e-mail marketing processer for de forskellige målgrupper.
Skal vi hjælpe dig i gang med CRM? Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen til højre eller ring på 3168 1300 så vi kan høre om dine udfordringer og snakke løsninger. Det er helt uforpligtende.

 

E-mail marketing i Microsoft Dynamics CRM

C2-Relations har erfaring med flere forskellige e-mail marketing moduler,
herunder Dynamics Marketing og ClickDimensions.

ClickDimensions

ClickDimensions e-mail marketing modul tilgås direkte fra Microsoft CRM og afvikles via skyen. Det betyder at du som bruger kun arbejder 1 sted nemlig i Microsoft CRM. Alle CRM standard marketing funktioner er en del af løsningen.

Ved at anvende e-mail marketing fra ClickDimensions opnås der følgende:

  • Nem adgang til at designe e-mail templates. Mulighed for at teste hvordan e-mailen ser ud i forskellige e-mail programmer og teste risikoen for at mailen opfattes som spam.
  • Rapportering på den enkelte kampagne, -hvor mange e-mails er sendt, hvor mange e-mail er åbnet og hvilke kunder har klikket på hvilke links.
  • Under den enkelte kunde i Microsoft Dynamics CRM kan du se, hvilke kampagner kunden har været en del af samt hvilke interaktioner, der har været i forbindelse med udsendelse af kampagnerne.
  • Mulighed for at anvende workflow der automatisk sender en e-mail når der bliver forespurgt fra jeres webside eller når en kunde tilmelder sig et arrangement.
  • Der er mulighed for at oprette web-formularer, der vil indlæse ønskede data direkte til CRM, f.eks. tilmelding til et arrangement eller andet.
  • Der kan laves kundetilfredshedsundersøgelser.

Med Clickdimensions e-mail marketing opnår din virksomhed en fantastisk feature i CRM systemet der er med til at skabe merværdi i dine kampagner.

Få en uforpligtende snak

Vil du høre mere om vores Dynamics 365 kompetencer? Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt