Menu

Om C2-Relations

C2-Relations er et konsulenthus der har domicil i trekantområdet og har siden 2004 arbejdet med Dynamics 365.
Når vi arbejder med CRM, tager vi udgangspunkt i medarbejderen der skal bruge løsningen. Det for at sikre, at løsningen skaber værdi for medarbejderen og jeres virksomhed. Vi arbejder meget med HVAD i ønsker at løse med CRM. HVORFOR i ønsker at bruge CRM, det vil sige hvilken værdi det giver for jeres virksomhed og medarbejderen og så naturligvis med HVORDAN i kommer til at bruge løsningen. Det stiller typisk krav til, at der er sammenhænge mellem systemerne og dermed giver medarbejderen en mere effektiv hverdag.
Vi starter med at lave en plan for hvad det store “Tá selv bord” skal indeholde og deler så implementeringen op i små retter

Med mange års erfaring i salgs- og servicevirksomheder, kan vi tilbyde din virksomhed kompetent forretningsmæssig sparring. Vi ved hvad der skal til, for at sikre at din virksomhed får et CRM-system, som giver en høj ROI (hurtig tilbagebetalingsværdi).

Din virksomhed bør vælge C2-Relations, når I ønsker en samarbejdspartner, som også har ambitioner om at udvikle og optimere din virksomhed, og som vil strække sig langt, for at levere den rigtige løsning til netop din virksomhed.

DET KAN VI ISÆR HJÆLPE DIG MED:

  • Vi tager gerne det fulde ansvar for implementeringen af jeres CRM løsning
  • Udarbejdelse af en CRM Strategi
  • Gennemgang og optimering arbejdsprocesser relateret til CRM
  • Udvikling af tillægsfunktionalitet – og moduler (marketing, service mm.)
  • Integration med Microsoft CRM og andre systemer
  • Microsoft CRM uddannelse – CRM kurser og statusmøder med vores kunder
  • Stuegang og forankring af CRM løsningen

Du kan læse om vores persondatapolitik her.

Lige nu har vi ikke ledige stillinger, men du er altid velkommen til at kontakte Claus Diedrichsen på 3168 1301 for en uforpligtende snak.

MØD C2-RELATIONS

Når du taler med os, kan du stole på et højt fagligt niveau og at alle hos C2-Relations er certificeret inden for Microsoft Dynamics CRM.

 

     Claus, CRM forretningskonsulent, ejer

Baggrund: 20 år i den finansielle sektor, 8 år med salg af forretningsapplikationer fra en større it virksomhed, ansvarlig for implementering af mere end 80 Microsoft CRM igennem de sidste 12 år.

    Per, CRM Konsulent og udvikler

Certificeret Microsoft CRM konsulent. Baggrund: 15 års erfaring som udvikler, udviklet/supporteret serviceløsning og kundespecifikke løsninger herunder webapplikationer, dyb erfaring med SQL og Oracle. Arbejdet med Microsoft CRM igennem 4½ år.

    Morten, CRM Konsulent og teknik
Certificeret Microsoft CRM konsulent. Baggrund: 10 års erfaring som konsulent, speciale CRM, SQL, integration og Infrastruktur, har tidligere drevet selvstændig virksomheder inden for medieverdenen. Arbejdet med CRM igennem 4 år.

 

    Dorte, CRM Konsulent
Microsoft CRM konsulent. Baggrund: 3 års erfaring som CRM Manager fra dansk med ca. 200 brugere. Projektkoordinator, uddannelse og forankring af CRM, standard tilpasninger.

    Jan, CRM Konsulent og udvikler
Certificeret Microsoft CRM konsulent. Baggrund: 17 års erfaring som udvikler og supporter af webportal,  udviklet kundespecifik CRM løsning, uddannet datamatiker og maskiningeniør – speciale i kvalitetsstyring.

Eksternt konsulenthus
C2-Relations har et samarbejde med et ekstern konsulenthus der råder over ca. 100 certificerede CRM konsulenter, bidrager primært som ad-hoc ressourcer og udvikling af kundespecifikke tilpasninger.

Kristian, salgs- og marketingsmedarbejder
Baggrund: Arbejdet med salg igennem de sidste 25 år, mange års erfaring med ledelse.

Vores kontor er placeret med hovedsæde i Kolding.

C2-Relations støtter:

2016 – Knæk Cancer
2015 – Indsamling til Hjælp Nu – Folkekirkens Nødhjælp
2014 – Kolding Julemærkehjem
2013 – Kolding Julehjælp
2013 – Team Rynkeby Trekanten
2012 – Team Rynkeby Trekanten

Få en uforpligtende snak

Vil du høre mere om vores kundetilpassede CRM løsninger? Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt