Menu

Prøv Dynamics 365 CRM gratis i 30 dage

Hvis du har brug for hands-on for at kunne få en fornemmelse af hvordan CRM virker i din hverdag, så kan du her få mulighed for at Prøv Dynamics 365 CRM gratis i 30 dage. Microsoft stiller gratis en fuld Dynamics 365, Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 Customer Service og Dynamics 365 Project Management automation til rådighed. C2-Relations hjælper dig med lidt tips og tricks undervejs så du nemt kan komme igen.

Prøv Dynamics 365 CRM gratis i 30 dage

Efter prøveperioden kan du vælge at fortsætte med Dynamics 365 CRM Online uden at du mister de data som du har oprettet i prøveperioden. Se en lille video om hvordan du kan Prøv Dynamics 365 CRM gratis i 30 dage.

Vil du prøve Microsoft CRM gratis i 30 dage? Udfyld kontaktformularen til højre eller ring på 3168 1300 og se hvordan du kan få understøttet dit salg. Det er helt uforpligtende.

 

Dynamics 365 CRM findes i 2 versioner, som Dynamics 365 CRM Online version og Dynamics 365 CRM On-Premise version

Microsoft Dynamics CRM findes som en online løsning via Office 365 også kaldet en CLOUD løsning. Dynamics 365 CRM løsningen driftes hos Microsoft og det eneste du behøver for at få adgang til dine data er en internet adgang.  Hvis du ønsker at bruge dit CRM system uden at du altid er afhængig af en internet forbindelse, kan du vælge at bruge standard offline funktionaliteten i Outlook CRM klienten.

Der vil også være mulighed for at købe Microsoft CRM softwaren og installere Dynamics 365 CRM på jeres egen server. Det ene udelukker ikke det andet. Så du kan vælge at starte med en Microsoft Dynamics CRM Online version og efterfølgende flytte data hjem til jeres egen server.

Læs mere om standard implementering af MS CRM til fast pris.

Hurtig adgang til Dynamics 365 CRM Online

Hvis du vælger at gøre bruge af en gratis version af Microsoft CRM, vil du kunne afteste helle pakken få minutter efter du har oprettet din prøve adgang. Du kan kontakte C2-Relations og vi sørger for oprettelsen af din prøveadgang eller du opretter blot adgangen direkte hos Microsoft

Hvorfor er CRM vigtig for din virksomhed

Der kan være mange grunde til at en virksomhed vælger at implementere en CRM løsning. Bevæggrunde kan være:

  • at du ønsker at sikre vores data
  • at du ønsker at kunne dele all den viden vi har om vores kunder og kontaktpersoner – videndeling
  • at du ønsker at sikre forsat tilgang af nye kunder  – Lead generering
  • at du vil sikre indblik i udestående tilbud – pipelinestyring.

Læs også om ledelsen fordele.

Alle ovenstående punkter kan være relevante i forbindelse med at vælge den rigtige CRM løsning. Med Microsoft Dynamics CRM 2011 får du en løsning som er brugervenlig og som du virksomhed kan vokse med i fremtiden. Det er vigtig at din virksomhed nøje overvejer hvor i kan få den største fordel ud af CRM med den mindst mulig indsat. Ønsker du at læse mere om de fordele en salgsafdeling vil kunne få ved at implementere Microsoft CRM så kan du læse mere her.

Få en uforpligtende snak

Vil du høre mere om vores Dynamics 365 kompetencer? Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt